Waarom zou ik mijn nieuwe wagen online kopen?

Er zijn meerdere redenen om online te kopen. Het heeft dan ook verschillende voordelen. Zo gaat het snel en zonder gedoe: je kijkt, kiest en klikt. Je auto wordt snel voor je klaargezet bij de verdeler die jij kiest. Dat is makkelijk. Je hoeft geen afspraak te maken in de showroom en zo geen rekening te houden met de mogelijke COVID-19-maatregelen die daar gelden.

Waarom moet ik een reservatiebedrag betalen?

De betaling van het reservatiebedrag is de bevestiging dat je wel degelijk de wagen die je aanklikte gaat kopen en dus ontstaat hierdoor de verkoopovereenkomst. Het reservatiebedrag is € 250. Je krijgt dit teruggestort wanneer je de wagen volledig betaald hebt.

Kan ik nog afzien van mijn aankoop nadat ik het reservatiebedrag heb betaald?

Het algemene principe geldt: “Auto besteld is auto gekocht.” Maar er bestaat wel een zogenaamd herroepingsrecht voor aankopen buiten de verkoopruimte van de verkoper en op afstand, zoals via het internet. Dan heb je onder specifieke voorwaarden nog 14 dagen de tijd om de aankoop te herroepen. Meer info hierover vind je hier.

Wanneer wordt mijn auto geleverd?

Je koopt een stockwagen, dus kan de levering binnen de kortst mogelijke tijd gebeuren. De verdeler die jij aanduidde, laat jou weten wanneer jouw wagen voor jou klaarstaat.

Zijn er extra kosten verbonden aan het online kopen van mijn auto?

Neen. Net zoals bij de aankoop van een wagen in de showroom, vragen we betaling van een bedrag om de verkoop te bevestigen. Hier is dat een reservatiebedrag van € 250, dat je bij de levering volledig terugbetaald krijgt.

Let wel: net zoals bij elke andere aankoop van een wagen, zijn er nog kosten wanneer je gaat rijden. Denk aan de belasting op de inverkeerstelling of de verzekering.

Kan ik de auto die ik online koop ook financieren?

Dat kan perfect. Als je dat wenst, regel je dat rechtstreeks met de Mitsubishi-verdeler zelf. Zodat je een financiering helemaal op jouw maat krijgt.

Kan ik een proefrit maken als ik online koop?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. In dat geval raden we jou aan om bij de stockwagen die je wenst te testen te klikken op ‘een verdeler contacteren’. Daarmee kan je dan een afspraak maken om de stockwagen van je keuze eerst te gaan testen.

Ik betaal een reservatiebedrag online. Hoe gebeurt de verdere betaling?

De factuur voor de wagen reken je af bij de verdeler. Zodra de volledige factuur is betaald wordt het reservatiebedrag teruggestort op jouw rekening.

Bekijk onze stockwagens